HEARTBALLOONING

 

Jaarlijks organiseert Stichting Heartbeat samen met Betuwse Ballooning HeartBallooning. In 2017 wordt HeartBallooning gehouden op zaterdag 2 september met als reservedatum 23 september. HeartBallooning is een besloten luchtballonfestival, waarbij gezinnen in de avond een prachtige ballonvaart maken in de naar verwachting zo’n 10-15 luchtballonnen. Het vertrek staat gepland in Buren (GLD). 

Deelname aan HeartBallooning is (eenmalig) mogelijk voor het hele gezin, alleen is er wel een minimum lengte van 1.30m, omdat je anders heel weinig ziet door de rand van de ballonmand. Aanmelden kan middels onderstaande knop. Geef  aan hoe de gezinssamenstelling is en of er bijzonderheden zijn qua medische hulp. We vragen je ook zelf te beoordelen of het nodig is om te overleggen met de cardioloog of je kind mee kan. HeartBallooning wordt mede mogelijk gemaakt op initiatief van Betuwse Ballooning. 

Als er meer inschrijvingen binnenkomen dan dat we plaatsen hebben, zal er geloot worden wie er mee kan in de luchtballon tijdens HeartBallooning. Daarnaast  organiseren we sinds 2016 gedurende het jaar ook extra ballonvaarten. Hierbij kunnen we maximaal 4 passagiers laten meevaren. Wanneer we je gezin hiervoor indelen, wordt je daar natuurlijk van op de hoogte gebracht en worden je gegevens doorgegeven aan Betuwse Ballooning. Zij onderhouden dan contact met je omtrent de planning.  

Vanwege het exclusieve karakter van ballonvaren kun je als gezin maar één keer een ballonvaart maken. Uiteraard ben je altijd welkom om andere gezinnen uit te zwaaien.

 

SPONSOREN

HeartBallooning vindt plaats over:

  • 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

 

VAART U OOK BELANGELOOS MEE MET UW BALLON EN CREW?

 

HeartBallooning kan alleen plaatsvinden dankzij de aanwezigheid van u als ballonvaarder. Bent u ballonvaarder en wilt u ook bijdragen aan deze geweldige dag? Laat het ons weten via algemeen@stichtingheartbeat.nl o.v.v HeartBallooning.

Doelstelling is om 10-15 luchtballonnen de lucht in te kunnen sturen, zodat we minstens zoveel gezinnen een bijzondere dag kunnen bezorgen. Stichting Heartbeat en Betuwse Ballooning vragen dan ook van harte uw belangeloze medewerking aan dit evenement door met uw ballon en crew aanwezig te zijn en een onvergetelijke lach tevoorschijn te toveren bij de gezinnen en minstens zo belangrijk, ook bij uzelf.
Uiteraard zorgen we er tijdens HeartBallooning voor dat de inwendige mens niet vergeten wordt. Voor vertrek zal er in Blokhut De Kuyl in catering worden voorzien en na afloop komen we hier allemaal bijeen voor de overhandiging van de certificaten aan de deelnemers en natuurlijk het nuttigen van een glaasje (kinder) champagne. Verder stellen sponsoren een cadeau beschikbaar voor de boeren wiens weiland we gebruiken.

Heeft u aanvullende vragen als ballonvaarder? We vernemen graag uw reactie via Betuwse Ballooning (Jos Bouman), e-mail info@betuwseballooning.nl of telefonisch 0344-654453 / 06-25590530. 

Programma

Programma

16:00 – 16:30 uur Ontvangst Gezinnen en Ballonvaarders
16:30 – 17:30 uur Inloop- en modelballonnen
17:00 – 18:00 uur Diner
17:30 – 18:00 uur Briefing
18:00 – 18:30 uur Opbouw
18:30 – 19:00 uur Vertrek (afhankelijk van einde thermiek)
21:00 – 22:00 uur Terugkomst Blokhut
21:30 – 22:30 uur Borrel/Doop/Uitreiking certificaat

Locatie:

Plantsoen – Buren

Veelgestelde vragen
NightGlow HeartBallooning - deel 2