heartrace logo 2011

Stichting Heartbeat organiseert jaarlijks de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen op het Circuit Park Zandvoort.  De HeartRace Circuitdag wordt georganiseerd op initiatief van het raceteam Hartrijden.nl en wordt mogelijk gemaakt door een belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Het Circuit Park Zandvoort stelt de accommodatie ter beschikking en de OCA zorgt voor bezetting van alle baan posten. En de auto’s…Eigenaren van sport- en racewagens, importeurs en auto-tijdschriften zorgen voor een spetterend deelnemersveld. Hoogtepunt van de dag vormt het meerijden in een van de auto’s, maar een rondje meerijden is zeker niet het enige wat er te doen is op het circuit. Natuurlijk kun je in of bij je favoriete auto op de foto en zijn er weer vele race-attracties.

Wil je deze dag meemaken met je gezin? Op dinsdag 25 juli 2017 vindt de HeartRace Circuitdag plaats.

De HeartRace Circuitdag vindt plaats over:

• 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

INFORMATIE VOOR RIJDERS

Bij de HeartRace Circuitdag gaat het absoluut niet om snelheid, maar om plezier en ontspanning en om de beleving. We hebben van 17:00 uur tot 19:00 uur het circuit ter beschikking. Het eerste uur rijden we rondjes met een maximale snelheid van 80km/h om de jonge kinderen mee te laten rijden. En het tweede uur mag er harder gereden worden met de oudere kinderen (en als ze durven hun vaders en moeders). Maar veiligheid blijft het belangrijkste. De vrijwilligers van Racecontrol en de OCA houden dan ook alles goed in de gaten, zodat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan. In  de middag tussen 14:00 en 16:00 uur maken we korte ritjes over de boulevard voor wie het leuk vindt daaraan deel te nemen.

Beschik je over een (bijzondere) sport- of raceauto en wil je een bijdrage leveren aan de HeartRace Circuitdag?

13:30 – 19:00 uur: Activiteiten (onder voorbehoud)

• Les-Ferrari rijden
  • Race-Simulators
  • Springkussen
  • Bungee Trampoline
  • Meerijden in een 4×4
  • BMW Slipschool
  • Furori’s
  • Quad Baan
  • Foto’s maken bij de sport- /raceauto’s
  • Slotracebaan
  • Boulevard rijden

17:00 – 19:00 uur

• Meerijden met de raceauto’s
Moet ik mijn kinderstoeltje meenemen?

Tijdens de zogenaamde puppyrondes (<10 jaar) zijn er kinderstoeltjes aanwezig in de auto, dankzij sponsoring van Maxi-Cosi.

Voor welke leeftijd is de HeartRace Circuitdag geschikt?

In principe voor alle leeftijden. We proberen voor alle leeftijden activiteiten te hebben, van een springkussen tot schminken voor de jongsten tot het meerijden in een 4×4 auto op een bezoek aan de slipschool voor de oudere kinderen.

Kan ik meerijden met mijn zoon/dochter?

We proberen ieder jaar een aantal “gewone” auto’s aanwezig te hebben, waarbij het mogelijk is om met uw kind mee te rijden.

Moet ik als rijder over een race-licentie beschikken?

Een race-licentie is wel gewenst, maar niet verplicht. Als er teveel aanmeldingen van rijders binnenkomen, krijgt een rijder met race-licentie voorrang. Het belangrijkste van het circuitrijden is dat de veiligheid van u en uw bijrijder op geen enkele manier in het geding is.

Mijn kinderen moeten in de ochtend naar school. Kan ik ook later aanwezig zijn?

Ja, dat is mogelijk. De HeartRace Circuitdag begint vanaf 13:30 uur en kun je de activiteiten beleven De ervaring leert dat vanaf 14:00 uur de eerste auto’s arriveren, zodat de kinderen er nog even in kunnen kijken en op de foto kunnen gaan. Vanaf 17:00 uur vindt het circuitrijden plaats. Het is plezierig als jullie je daarvoor wel al op het terrein gemeld hebben.