UBN HEARTGOLF

Op donderdag 30 juni 2016 wordt UBN HeartGolf gehouden, het fondsenwervende golftoernooi van Stichting Heartbeat. UBN HeartGolf vindt plaats op de prachtige 18-holes golfbaan Edda Huzid te Voorthuizen met aansluitend een gezellige barbeque, waar een veiling en loterij gehouden wordt. De volledige opbrengst is bestemd voor Stichting Heartbeat.

UBN HeartGolf bestaat uit een gevarieerd programma dat in het teken staat van sportiviteit, gezelligheid én het verbreden van het netwerk. U beleeft een geheel verzorgde dag waar u en uw relaties zich gefêteerd voelen.

Er kan worden deelgenomen met een flight van 4 personen of op individuele basis. Deelname kost per flight € 1250,- inclusief een holesponsoring per deelnemend bedrijf, lunch en diner. Op individuele basis kost deelname € 325,-. Heeft u geen GVB, dan kunt u ook deelnemen aan de golfclinic onder leiding van een golfpro. (Prijzen zijn excl. BTW)

Wilt u verzekerd zijn van een deelname?

HOOFDSPONSOR

ubn maakt werkend nederland blij logo inclusief uitzendbureau en professionals

UBN vormt de verbinding tussen mens, markt en mogelijkheden.

UBN Uitzendbureau bemiddelt in logistieke, industriële en administratieve banen tot en met MBO-niveau. Voor de bemiddeling van getalenteerde kandidaten op HBO en academisch niveau kunt u terecht bij UBN Professionals.

Werkend Nederland, zowel opdrachtgever als kandidaatnaar volle tevredenheid te begeleiden. Dat is waar het bij UBN om draait. In de praktijk betekent dat goed luisteren en nooit bezuinigen op tijd en aandacht.

Samen mogelijkheden ontdekken en benutten. We werken daarbij vanuit ons hart: iedereen moet blij zijn met het resultaat. Met passie voelen wij ons dan ook verbonden met Stichting Heartbeat.

MEER INFORMATIE: UBNUITZENDBUREAU.COM | UBNPROFESSIONALS.COM

UBN HeartGolf vindt plaats over:

• 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

Vanaf 11:00 uur Ontvangst / Inslaan / Lunch

11:45 uur Opening / Welkomstwoord

Rond 12:30 uur: Start wedstrijd

• Sla een hole in one en win een auto!
  • Putting contest
  • Versnaperingen in de baan: Sushi / Wijnproeverij / Koffie / Poffertjes