UBN HEARTGOLF

Stichting Bladt Charity en Stichting Heartbeat organiseren op donderdag 21 juni 2018 voor de 6e keer UBN HeartGolf op de prachtige golfbaan Het Rijk van Nunspeet, zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij de ligging in het unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van de sfeervolle 27-holes bosbaan.Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken uw golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat de baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.

UBN HeartGolf bestaat uit een gevarieerd programma dat in het teken staat van sportiviteit, veel gezelligheid én het verbreden van het netwerk. Het golfen op deze baan is een top belevenis, maar het feest om het golf heen maakt deze dag onvergetelijk. Na het golf houden we een gezellige barbeque waar een veiling en loterij gehouden wordt en aansluitend de after party. Uw partner en/of chauffeur zijn van harte uitgenodigd tijdens de after party.

Er kan worden deelgenomen met een flight van 4 of 5 personen of op individuele basis. Deelname kost per flight (4 personen) € 1350,-. Op individuele basis kost deelname € 350,-. Heeft u geen GVB, dan kunt u ook deelnemen aan de golfclinic onder leiding van een golfpro.Kosten voor de clinic bedragen € 250,-. (Alle prijzen zijn excl. BTW)

HOOFDSPONSOR

UBN vormt de verbinding tussen mens, markt en mogelijkheden.

UBN Uitzendbureau bemiddelt in logistieke, industriële en administratieve banen tot en met MBO-niveau. Voor de bemiddeling van getalenteerde kandidaten op HBO en academisch niveau kunt u terecht bij UBN Professionals.

Werkend Nederland, zowel opdrachtgever als kandidaatnaar volle tevredenheid te begeleiden. Dat is waar het bij UBN om draait. In de praktijk betekent dat goed luisteren en nooit bezuinigen op tijd en aandacht.

Samen mogelijkheden ontdekken en benutten. We werken daarbij vanuit ons hart: iedereen moet blij zijn met het resultaat. Met passie voelen wij ons dan ook verbonden met Stichting Heartbeat.

MEER INFORMATIE: UBNUITZENDBUREAU.COM | UBNPROFESSIONALS.COM

UBN HeartGolf vindt plaats over:

• 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden
Voorlopig Programma

Vanaf 10:30 uur Ontvangst / Inslaan / Brunch

11:30 uur Opening / Welkomstwoord

Rond 12:00 uur: Start wedstrijd

• Spelvorm: Texas Scramble
  • Sla een hole in one en win een auto!
  • Putting Challenge
  • Driving Range Challenge (mogelijk gemaakt door Autoschade Herstel Posthouwer)
  • Versnaperingen in de baan: Dining in de baan | Sigarenproeverij | Wijnproeverij | Sushi en sashimi proeverij | Koffie/Thee | Poffertjes en likeur proeverij | Fruit proeverij | Whiskey en gin proeverij | Big Green Egg

Vanaf 18:00 uur Borrel

Vanaf 19:00 uur BBQ / Prijsuitreiking / Veiling / Loterij

22:00 Afsluiting

(FLIGHT)SPONSOREN

SUPPLIERS

EEN GREEP UIT DE VEILINGITEMS 2017

24 karaat Iphone

Een heuse gouden 24 karaats iPhone 6 128 GB (Refurbished) met een wit scherm, gouden behuizing, in een prachtige koffer en mooi certificaat. Twee jaar garantie en volledig SWOOP, inclusief oortjes en oplader.

Van SWOOP aangeboden door Vrolijke Momenten, de wereld is mooi.

10 PERSONEN NAAR OCEANDIVA

Met 10 personen naar OCEANDIVA ORIGINAL, de grootste en meest luxe varende evenementenlocatie van OCEANDIVA. De ORIGINAL staat bekend om haar indrukwekkende en eigentijdse uitstraling. Deze bijzondere evenementenlocatie met een lengte van 86 meter, heeft een totaaloppervlakte van 2.500 m2 waarin zij 200 tot 1.500 gasten kan ontvangen. De vier extra subruimtes en het 1.000 m2 tellende buitenterras nodigen uit tot het creëren van nieuwe dimensies in events. Samen met 10 gasten eten en drinken aan boord op een van de welkomstborrel feesten. Vorig jaar was Wolter Kroes de hoofdartiest, dit jaar weer een verrassingsartiest.

FLIGHT THE DUTCH

The Dutch is een Inland Links Golfcourse op International Championship niveau en ontworpen door de beroemde Schotse golfer en topdesigner Colin Montgomerie.
De baan is aangelegd volgens de allerhoogste Europese normen en is daarmee koploper voor wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en bespeelbaarheid in Nederland. Uitdagend voor golfprofessionals, maar ook speelbaar voor de gemiddelde golfer.

4 PERSONEN VIP DINNERSHOW PANDORA

Een complete avond uit in een sfeervolle nachtclub ambiance zoals je tegenwoordig alleen nog in films ziet. Een spectaculaire Vegas geïnspireerde show, waar diner en dans elkaar afwisselen met aansluitend een afterparty. Beleef het ultieme party-gevoel!
Beleef Dinnershow Pandora als VIP en geniet van een 4-gangendiner inclusief drankjes.
Geniet hierna van de spetterende afterparty waarbij een DJ en de cast feestelijke nummers ten gehore zullen brengen!

8 PERSONEN LIVE COOKING

Onbeperkt eten en drinken met 8 personen bij Hotel Van der Valk.