UBN HEARTGOLF

Stichting Bladt Charity en Stichting Heartbeat organiseren op woensdag 28 juni 2017 voor de 5e keer UBN HeartGolf. Dankzij de founders en het bestuur van Golfsociëteit Lage Vuursche en onze hoofdsponsor UBN Uitzendbureau mogen we u voor dit lustrum uitnodigen op een van de beste golfbanen van Nederland met een ongekend hoog kwaliteits- en serviceniveau, waar u normaal gesproken niet kan spelen zonder lidmaatschap.

De baan is ontworpen door Kyle Phillips. De Amerikaan kreeg voor het ontwerp alle ruimte om een uitdagende 18-holes golfbaan te realiseren. Mede dankzij de vele uitdagende waterpartijen is De Lage Vuursche een geweldige baan, waar ook het beste naar boven in de topamateurs van Nederland wordt gehaald. Kyle Phillips staat voor kwaliteit, nu én in de toekomst. Om die reden brengt hij nog altijd jaarlijks een inspectiebezoek aan de baan om telkens weer de puntjes op de i te zetten.
UBN HeartGolf bestaat uit een gevarieerd programma dat in het teken staat van sportiviteit, veel gezelligheid én het verbreden van het netwerk. Het golfen op deze baan is een top belevenis, maar het feest om het golf heen maakt deze dag onvergetelijk. Na het golf houden we een gezellige barbeque waar een veiling en loterij gehouden wordt en aansluitend de after party. Uw partner en/of chauffeur zijn van harte uitgenodigd tijdens de after party.

Er kan worden deelgenomen met een flight van 4 of 5 personen of op individuele basis. Deelname kost per flight (4 personen) € 1350,-. Op individuele basis kost deelname € 350,-. Heeft u geen GVB, dan kunt u ook deelnemen aan de golfclinic onder leiding van een golfpro. Kosten voor de clinic bedragen € 250,-. (Alle prijzen zijn excl. BTW)

Wilt u verzekerd zijn van een deelname?

HOOFDSPONSOR

UBN vormt de verbinding tussen mens, markt en mogelijkheden.

UBN Uitzendbureau bemiddelt in logistieke, industriële en administratieve banen tot en met MBO-niveau. Voor de bemiddeling van getalenteerde kandidaten op HBO en academisch niveau kunt u terecht bij UBN Professionals.

Werkend Nederland, zowel opdrachtgever als kandidaatnaar volle tevredenheid te begeleiden. Dat is waar het bij UBN om draait. In de praktijk betekent dat goed luisteren en nooit bezuinigen op tijd en aandacht.

Samen mogelijkheden ontdekken en benutten. We werken daarbij vanuit ons hart: iedereen moet blij zijn met het resultaat. Met passie voelen wij ons dan ook verbonden met Stichting Heartbeat.

MEER INFORMATIE: UBNUITZENDBUREAU.COM | UBNPROFESSIONALS.COM

UBN HeartGolf vindt plaats over:

• 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden
Voorlopig Programma

Vanaf 11:00 uur Ontvangst / Inslaan / Lunch

11:45 uur Opening / Welkomstwoord

Rond 12:30 uur: Start wedstrijd

• Sla een hole in one en win een auto!
  • Putting contest
  • Versnaperingen in de baan: Sushi / Wijnproeverij / Koffie / Poffertjes