HEARTVILLA

 

Op DroomPark De Zanding in Otterlo staat de HeartVilla, een prachtige villa, waar gezinnen met een jonge hartpatiënt een plezierige en ontspannen tijd kunnen beleven. DroomPark De Zanding is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Tijdens de vakantie in de HeartVilla kunnen gezinnen in de nabije omgeving genieten van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht en bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt. Achter het park kun je regelmatig oog in oog staan met een koppel edelherten of talloze reeën. Op het DroomPark is een heerlijk zandstrand en natuurmeer, waar in gezwommen en van hartenlust gespeeld kan worden in de uitgebreide en avontuurlijke speeltuinen op het Avonturen Survival Eiland. Verder is er een prachtig binnenzwembad en kan er ontspannen worden in het wellness gedeelte. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

De HeartVilla biedt plaats aan 6 personen. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers. Een daarvan heeft een stapelbed, maar kan ook worden ingezet als zorgkamer met bijvoorbeeld een hoog/laag bed of baby-bed. Er zijn 2 badkamers, waarvan er een beschikt over een babybad.

AGENDA HEARTVILLA

Onderstaande agenda geeft een indicatie welke periode(s) in de HeartVilla vrij zijn. In principe loopt een week van maandag tot maandag.
Het is ook mogelijk om als voorkeur een midweek of weekend op te geven.

VEELGESTELDE VRAGEN
Hoe werkt de aanmelding voor een vakantie in de HeartVilla?

Om in aanmerking te komen voor een vakantie in de HeartVilla kunnen gezinnen zichzelf opgeven. Natuurlijk kunnen ook anderen, zoals gezinnen in een soortgelijke situatie of medisch specialisten, een gezin opgeven. Na ontvangst van de aanmelding wordt er contact opgenomen met het gezin door een van onze vrijwilligers.

Zijn er kosten verbonden aan een verblijf in de HeartVilla?

Het is mogelijk om één keer gebruik te maken van de HeartVilla. Aan het verblijf zijn in principe geen kosten verbonden. Echter, gaan we er daarbij vanuit dat de HeartVilla netjes opgeruimd achter wordt gelaten en er geen schade is veroorzaakt aan het meubilair of de inrichting. Indien na het verblijf blijkt dat er extra kosten gemaakt moeten worden, worden deze wel in rekening gebracht.

Hoeveel personen kunnen er in de HeartVilla logeren?

Er zijn drie slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond. In totaal kunnen er 6 personen logeren. Indien bijvoorbeeld opa en oma een nachtje langs willen komen, kunnen ze bijvoorbeeld in Otterlo gereduceerd verblijven bij Grand Cafe Hotel Kruller.

Welke (medische) voorzieningen zijn aanwezig?

In de kinderslaapkamer op de begane grond is een vaste infuuspaal aanwezig. In de aangrenzende badkamer is een baby-bad aanwezig en is het toilet en de douche voorzien van de Tiger Comfort en Safety collectie.

Hoeveel gezinnen zijn aanwezig in de HeartVilla?

De HeartVilla is bestemd voor één gezin. Je maakt dus altijd alleen met je eigen gezin gebruik van de HeartVilla.

ACTIVITEITEN OP HET PARK EN IN DE BUURT

Zwemmen
Zwemmen

Op DroomPark de Zanding is een heerlijk overdekt zwembad, compleet met wellness die beschikt over een infraroodcabine, verwarmde relaxbanken, een Finse sauna, een Turks stoombad en nog veel meer heerlijke wellness voorzieningen om een optimaal ontspannen verblijf te garanderen.

HORECA OP HET PARK
HORECA OP HET PARK

Op DroomPark de Zanding zijn een Grand Café, een Food Court en 2 restaurants aanwezig, het Pannenkoekenhuis Otterlo en Restaurant Aan het Strand.

Nationaal Park Hoge Veluwe
Nationaal Park Hoge Veluwe

Direct aan DroomPark De Zanding ligt het Nationale Park de Hoge Veluwe met een overweldigende natuur. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af; tijdens de tocht per fiets of auto door het Park kom je door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen. Breng een bezoek aan het Kröller-Müller Museum of het Jachthuis Sint Hubertus.

De Houtzagerij
De Houtzagerij

Schuin tegenover DroomPark De Zanding ligt Familierestaurant De Houtzagerij met een indoor speeltuin, waar dankzij sponsoring door De Houtzagerij kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. (In de winter beperkt geopend)

OUWEHANDS DIERENPARK
OUWEHANDS DIERENPARK

Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorillaverblijf van Nederland op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan? Of kom spelen in RavotAapia en ontmoet Bamboo Bill.

Grand Cafe Hotel Kruller
Grand Cafe Hotel Kruller

In hartje Otterlo staat Grand Cafe Hotel Kruller. Naast een heerlijke lunch- en dinerkaart biedt dit hotel ook een korting aan als bijvoorbeeld opa en oma een nachtje willen logeren in de buurt van de HeartVilla.

Koningin Julianatoren
Koningin Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

APENHEUL
APENHEUL

Een dagje uit naar Apenheul is altijd verrassend. In het prachtige, groene dierenpark loop je tússen de apen! Midden op de Veluwe.

Kinderparadijs Malkenschoten
Kinderparadijs Malkenschoten

Kinderparadijs Malkenschoten is de leukste kinderboerderij van Nederland! Maak kennis met de leuke en bijzondere dieren op de boerderij. “Ontdek het allemaal bij Binky!” Bouw je eigen hut, klim en klauter er op los in het uitdagende parcours of stap met je vrienden in de waterfietsen!

Simia Klimbos
Simia Klimbos

Een ware belevenis op hoogte tussen de bomen, wie wil dat niet? Vlakbij op de weg tussen Ede en Otterlo is een speels en avontuurlijk klimbos met verschillende routes met leuke, verrassende en uitdagende hindernissen. Kom lekker wiebelen op een touwbrug, klauteren door houten tonnen of zwieren als een “echte Tarzan ” van boom naar boom.

BURGERS ZOO
BURGERS ZOO

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo!