DAG OP DE KERMIS

Op donderdag 11 juni 2015 staat de kermis in Beesd tussen 16:00 – 19:00 uur volledig in het teken van Stichting Heartbeat. Alle scholieren in de regio kunnen van alle attracties* gebruik maken tegen het speciale tarief van € 10,-, waarvan de helft wordt gedoneerd aan Stichting Heartbeat. Kom met je hele klas, neem broers, zussen, vaders, moeders, opa’s en oma’s mee en genieten geblazen! De speciale polsbandjes zijn op de kermis te koop.

Deze kermisdag is een initiatief vanuit het project “JIJ DE BAAS” van het Koningin Wilhelmina College in Culemborg. Doelstelling van dit project is om geld in te zamelen voor goede doelen of op een andere manier een bijdrage te leveren aan een per groepje leerlingen zelfgekozen goed doel. In samenwerking met Stichting Bladt Charity en de FA Eckelboom is het een 5-tal leerlingen gelukt om een prachtige dag te kunnen organiseren op de kermis.

Gezinnen met een jonge hartpatiënt worden vanzelfsprekend ook uitgenodigd om naar de kermis te komen. Voor de kinderen liggen de polsbandjes klaar. Ouders die ook gebruik willen maken van de attracties, vragen we om een eigen bijdrage.

Kom je ook naar de kermis? Meld je aan!

 

 

 

*onder attracties vallen alle draaiende en bewegende kermisactiviteiten (zoals draaimolen en botsauto’s). Kansspelen (zoals touwtje trekken en eendjes vangen) vallen niet onder deze aanbieding.