DREAMNIGHT AT THE ZOO

Safaripark Beekse Bergen heeft laten weten de kinderen van Stichting Heartbeat dit jaar van harte uit te nodigen voor Dreamnight at the Zoo, een speciale avond voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen. De avond vindt plaats op vrijdag 6 juni, het park is dan geopend van 18.00 uur tot 21.30 uur.

Op deze avond worden er bijzondere activiteiten georganiseerd door de medewerkers van Safaripark Beekse Bergen. Geheel vrijwillig zetten zij zich deze avond in om er een onvergetelijk leuke avond van te maken die de kinderen zich nog lang zullen herinneren. Je kunt verschillende spannende safari’s doen. Zo mag je de wandelsafari ontdekken, met de Safariboot of gezellig met de Safaribus mee. Er is ook een unieke jeepsafari geregeld! Langs de wandelsafari zullen verschillende dierverzorgers van alles vertellen over de dieren. Ook kun je je o.a. laten schminken als je lievelingsdier en  een kijkje nemen in de zebrastallen. De avond zal worden afgesloten met een speciale act!

De kinderen ontvangen een speciale VIP-uitnodiging met een klik-armbandje welke gratis toegang biedt tot deze avond. De uitnodiging is uitsluitend ten behoeve van chronische zieke en gehandicapte kinderen t/m 12 jaar, hun ouders en/of verzorgers, en nog thuiswonende broers en zussen. Elke VIP-gast mag 4 personen meenemen om deze onvergetelijke avond mee te beleven.  

Aanmelden kan via deze link