UBN HEARTGOLF

Stichting Bladt Charity en Stichting Heartbeat organiseren op vrijdag 19 juni 2020 UBN HeartGolf GOES DUTCH op de prachtige golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27 holes aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland.

De 18 holes aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen hier een sportieve uitdaging. Net als in de baan worden in het gezellige clubhuis van Het Rijk van Nijmegen de begrippen Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven.

U en uw gasten worden de gehele dag culinair verwend met een Nederlands tintje. U krijgt 6 uur de tijd om op de baan te genieten van al het eten en drinken en wordt dan verwacht in het clubgebouw, waar een groot feest losbarst. U wordt getrakteerd op een after party met artiesten en er zal er een veiling en loterij plaatsvinden.

Er kan worden deelgenomen met een flight van 4 of 5 personen of op individuele basis. Deelname kost per flight (4 personen) € 1600,-. Op individuele basis kost deelname € 425,-. De deelname is inclusief een overnachting in een hotel of bij een gereserveerde flight een chauffeur die u in de avond thuisbrengt.

(Alle prijzen zijn excl. BTW)

HOOFDSPONSOR

embleemurl

UBN Uitzendbureau bemiddelt in logistieke, industriële en administratieve banen tot en met MBO-niveau.

De ambitie van UBN is om voortdurend te werken aan het bieden van toegevoegdewaarde voor haar klanten en uitzendkrachten.

Werkend Nederland, zowel opdrachtgever als kandidaat naar volle tevredenheid te begeleiden. Dat is waar het bij UBN om draait. In de praktijk betekent dat goed luisteren en nooit bezuinigen op tijd en aandacht. Samen mogelijkheden ontdekken en benutten. We werken daarbij vanuit ons hart: iedereen moet blij zijn met het resultaat.

MEER INFORMATIE: UBNUITZENDBUREAU.COM

UBN HeartGolf vindt plaats over:

• 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

EEN GREEP UIT DE VEILINGITEMS 2019

Voorlopig Programma

Vanaf 10:30 uur Ontvangst / Inslaan / Brunch

11:30 uur Opening / Welkomstwoord

Rond 12:00 uur: Start wedstrijd

• Spelvorm: Texas Scramble
  • Sla een hole in one en win een auto!
  • Versnaperingen in de baan: Dining in de baan | Sigaren | Wijnproeverij | Sushi en sashimi proeverij | Koffie/Thee | Poffertjes en likeur proeverij | Fruit proeverij | Whiskey en gin proeverij | Big Green Egg

Vanaf 18:00 uur Borrel

Vanaf 19:00 uur BBQ / Prijsuitreiking / Veiling / Loterij

22:00 Afsluiting

PRO’S 2019

ROBIN VAN DEUTEKOM

Hallo,
Mijn naam is Robin van Deutekom. Ik ben 25 jaar en professional golfer sinds afgelopen september. Ik heb tevens een studie afgerond HBO Commerciële economie afgerond tijdens mijn amateur carrière en moet nog een half jaar afronden voor mijn studie econometrie op de universiteit. Ik heb op amateur niveau 4 Nederlandse titels op mijn naam geschreven. Tevens heb ik in 2017 het nationaal open gewonnen. Vandaar mijn besluit om afgelopen september professional te worden en mijn studie even te laten voor wat het is. Mijn doel als golfer is de European Tour te halen en daar mee te doen voor overwinning. Ik hoop dat jullie mij vandaag niet weten te verslaan, maar voor de winnaar zal er een mooie prijs zijn.

RONALD VAN MEETEREN

Neem contact op met ons