GALA VOOR HET KIND – 31 MAART 2022

Op donderdag 31 maart 2022 (nieuwe datum ivm Corona-maatregelen) wordt in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen het Gala voor het Kind gehouden. In de schitterende Kurzaal, ook wel één van de mooiste balzalen van Europa genoemd, ontvangen we u voor een show vol grandeur.

Ruim 40 artiesten, bestaande uit dansers, live muzikanten en solisten, vormen de cast van een zeer gevarieerde show waarin de vedetten uit het verleden, die ooit optraden in het Kurhaus, zoals Edith Piaf, Marlène Dietrich, Josephine Baker, Ramses Shaffy, Liesbeth List en natuurlijk de Rolling Stones voorbij komen. Daarnaast wordt er repertoire van Beyoncé, Jennifer Lopez, Michael Jackson, maar ook Tina Turner en Aretha Franklin vertolkt.

Kortom, een grootse happening met ruim 400 oogverblindende kostuums. Een show van internationale allure, maar wel met een Hollands hart. Topentertainment, afgewisseld met een voortreffelijk 4-gangen diner en afgesloten met een afterparty. Tijdens de show zal er uiteraard ook een veiling plaatsvinden voor de goede doelen, Stichting Voor Het Kind, BLADT Charity en Stichting Heartbeat.

Bent u er ook bij? Aan u de keus of u na afloop van dit spektakel blijft slapen in één van de prachtige hotelkamers.

Kijk op www.galavoorhetkind.nl voor alle informatie.