HEARTBEAT-ONKY DONKY DAGEN

Onky Donky vindt dat elk kind het recht heeft op een zorgeloze jeugd. Juist kinderen waarvoor een dagje dierentuin niet zo vanzelfsprekend is verdienen volgens Onky Donky wat extra aandacht, in de veilige en liefdevolle omgeving van het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Stichting Heartbeat organiseert samen met Onky Donky een aantal Heartbeat – Onky Donky dagen voor gezinnen met een jonge hartpatiënt. De eigen bijdrage hiervoor is € 10,- p.p. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.

Hoe ziet een Heartbeat – Onky Donky dag eruit?
Ieder gezin wordt om 10 uur verwacht bij de entree van het Onky Donky huis. Na de ontvangst vertellen wij u het exacte programma met als onderdelen een bezoek aan een van de shows en een speciale activiteit. Gedurende de dag komt u telkens weer terug in het Onky Donky Huis en wordt de lunch, drankjes en hapjes in de namiddag geheel verzorgd. Het programma wordt u aangeboden en wordt niet verplicht. Tussendoor zijn er genoeg momenten, indien gewenst, om even tot rust te komen in het Onky Donky Huis. Om 16.00 uur verzamelen we weer om wat te drinken en ontvangen de kinderen een verrassing, waarna de dag wordt afgesloten.

Er is per dag plaats voor max. 20 personen. Kijk voor de verschillende data en het bestellen van kaarten in de HeartShop.

[vc_video title=”” link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UfNS8BiZB8s”]