HEARTBEAT RALLY

Op zondag 17 november 2019 wordt de 1e editie van de Heartbeat Rally gehouden. Het pittoreske Kasteel Wijenburg te Echteld vormt het decor en zal als start- en finishplaats fungeren. Er wordt een mooie tocht uitgezet met behulp van verschillende rally systemen, zoals bol-pijl navigatie, pijlen kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering en visgraat. De rally is voor alle ervaringsniveau’s goed te doen en biedt voor de doorgewinterde rally-deelnemer genoeg uitdagingen. Plezier en (ont)spanning gegarandeerd bij het vinden van de juiste route.

De Heartbeat Rally start in de ochtend. Uiteraard zal er bij een van de tussenstops een heerlijke lunch worden verzorgd. Als u tegen de avond terugkomt bij Kasteel Wijenburg, wordt u uitgenodigd voor een exquise diner en zal er een veiling gehouden worden, uiteraard ten bate van Stichting Heartbeat.

Deelname is mogelijk voor klassiekers, sportauto’s, cabriolets, elektrische auto’s, hypercars, eigenlijk alles wat rolt op minimaal 3 wielen.

Steunt u Stichting Heartbeat en wilt u een geweldige dag beleven? Schrijf u dan snel in via www.heartbeatrally.nl