HeartRace Circuitdag 2014

 

Stichting Heartbeat organiseert op woensdag 16 juli 2014 voor de 7e keer de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen op het Circuit Park Zandvoort.  De HeartRace Circuitdag wordt georganiseerd op initiatief van het raceteam Hartrijden.nl en wordt mogelijk gemaakt door een belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Het Circuit Park Zandvoort stelt de accommodatie ter beschikking en de OCA zorgt voor bezetting van alle baan posten. En de auto's…Eigenaren van sport- en racewagens, importeurs en auto-tijdschriften zorgen voor een spetterend deelnemersveld. Hoogtepunt van de dag vormt het meerijden in een van de auto's, maar een rondje meerijden is zeker niet het enige wat er te doen is op het circuit. Natuurlijk kun je in of bij je favoriete auto op de foto  en zijn er weer vele race-attracties. 

Wil je deze dag meemaken met je gezin? Schrijf je dan snel in. Het programma start rond 13:30 uur en vanaf 17:00 uur verwachten we het circuit ter beschikking te hebben. 

Informatie voor rijders:

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de opzet van de HeartRace Circuitdag gewijzigd. Om de veiligheid van de gezinnen te waarborgen is er besloten om dit jaar niet iedere rijder toe te laten tot het circuit, maar een selectief uitnodigingsbeleid toe te passen. Rijders worden aangeschreven door de organisatie.