HEARTRACE CIRCUITDAG – MEPPEN

Wat een heerlijke dag hebben we afgelopen zondag beleefd tijdens de HeartRace Circuitdag 2023 op het Circuit Meppen. De gezinnen, maar vooral de kids hebben weer kunnen genieten van het meerijden in prachtige bolides, waarvan de meeste geregeld zijn door DAG MET EEN LACH (hartelijk dank Jacco Brand). Daarnaast waren er een quadbaan, springkussen en mini formule 1 autootjes van Attractieverhuur Moonen, kon er in een echte lesauto gereden worden bij Rijschool van den Brink en op racesimulators van RACING RENT geprobeerd worden om Max te evenaren. Daarnaast was er een 4×4 RC baantje aanwezig met lastige obstakels. Op het Funpark kon gekart worden op de prachtige binnen / buitenbaan, een gave combinatie, waar de gezinnen naartoe werden gebracht met de HeartBeetle.
In de middagpauze konden de voetjes van de vloer door een knallend optreden van onze ambassadeur Feestartiest Irvine en voor de inwendige mens werd gezorgd door Frietwagenoplocatie, Foodtruck Good2Go met poffertjes en broodjes hotdog, The Coffee Connect en “oma Jose Tannemaat” met candybars, koeken, chips en heel veel flesjes water.
Dank aan iedereen en vooral aan alle vrijwilligers die geholpen hebben er een succes van te maken!
Alle foto’s zijn te vinden op ons Flickr account: https://www.flickr.com/photos/stichtingheartbeat/albums/72177720311817947