SENSATIONELE OPBRENGST GALA VOOR HET KIND

Op donderdag 31 maart 2022 is in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen het Terberg Gala voor het Kind gehouden. In de schitterende Kurzaal, ook wel één van de mooiste balzalen van Europa genoemd, is voor de aanwezige gasten een show vol grandeur gehouden. En wat een mooie bijzondere avond is het geworden voor Stichting voor het Kind, Bladt Charity en Stichting Heartbeat met een ongekende opbrengst van € 655750,-.

Ruim 40 artiesten, bestaande uit dansers, live muzikanten en solisten, vormden de cast van een zeer gevarieerde show waarin de vedetten uit het verleden, die ooit optraden in het Kurhaus, zoals Edith Piaf, Marlène Dietrich, Josephine Baker, Ramses Shaffy, Liesbeth List en natuurlijk de Rolling Stones voorbij kwamen. Daarnaast is er repertoire van Beyoncé, Jennifer Lopez, Michael Jackson, maar ook Tina Turner en Aretha Franklin vertolkt.

Met gastartiesten als Michael Oomen, Elena Ekichina, Dolce Beringer, Roy ter Haar en als klap op de vuurpijl Frans Duijts is er een fantastische show neergezet, waar de gasten vol van genoten hebben. Veilingmeester JP wist de veiling met de juiste snaar en in een prima tempo te leiden. Werkelijk geweldige, allen door sponsoren beschikbaar gestelde, veilingitems passeerden de revue, zoals een F1 reis naar Brazilië, een Private Home Gym, een exclusieve rally door Europa en een vuurwerkshow die maar liefst tweemaal mocht worden geveild. Na het optreden van Frans Duijts in de after-party kwam Veilingmeester JP nog een keer het podium op, om samen met Frans nog twee keer een optreden met whiskeyproeverij te veilen en zo de opbrengst nog met € 24000,- op te schroeven.

Wat een memorabele avond. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Terberg Totaal Installaties die deze avond het 75 jarig jubileum van het bedrijf vierde met een aantal relaties.

Alle foto’s zijn te vinden op www.stichtingvoorhetkind.nl/gala