SKIDAG BOTTROP

Op zaterdag 25 mei 2019 wordt een dagje skiën / snowboarden in het Alpincenter in Bottrop, met afstand de langste skihal ter wereld, georganiseerd. De 640 m lange piste biedt afwisseling voor alle wintersporters, van beginners tot experts.

De toegang is inclusief het gebruik van ski’s of snowboard, schoenen en stokken. Wil je lessen volgen, dan is dit mogelijk op eigen kosten. Een les van twee uur kost € 20,- pp. Daarnaast is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de rodelbaan en/of de klimtuin. (Let op: Minimale lengte voor activiteiten)

Alpincenter Bottrop ligt in Duitsland (160 km vanaf Utrecht). De dag begint om 10:00 uur en om 19:00 uur sluit de piste. In het restaurant, kun je de hele dag onbeperkt eten en drinken. Meer info: https://www.alpincenter.com/bottrop/de

LET OP: Er is beperkt plaats bij deze activiteit. Inschrijven is mogelijk tot 15 april. Daarna laten we je weten of er plek voor je is. En dan krijg je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor skiles of de andere activiteiten.

AANMELDEN