Toertocht Meet the Top

 

Op zaterdag 27 augustus 2011 organiseert Meet the Top in Dordrecht een groot muziekfestival voor de top van de Nederlandse Showkorpsen, Marchingbands en Drumcorps.Het komt zelden voor dat de Top bijeen is op één evenement. Er zijn in het land diverse taptoe’s en festivals waar enkele Toporkesten bijeen zijn, echter allen tegelijk op één evenement op één datum is nog niet voor gekomen. De TOP gaat in Dordrecht strijden om de “Grote Prijs Stad Dordrecht”.

In de middaguren zullen alle deelnemers een streetparade houden door de Dordtse binnenstad, waarbij in het centrum een defilé zal worden afgenomen door de Burgemeester. ’s Avonds zal in het FC Dordrecht Stadion een showfestival gehouden worden, waarbij de deelnemers zullen strijden om de wisseltrofee. Meer info: www.meetthetop.nl

Stichting Heartbeat is door de organisatie uitgenodigd om deel te nemen aan een auto-toertocht in Rolls-Royces en Bentleys die tijdens de Streetparade gehouden gaat worden. Aansluitend wordt er een picknick georganiseerd in De Biesbosch.

PROGRAMMA

10:00 – 11:00 uur Verzamelen Postillion te Dordrecht
11:45 uur aanvang
13:00 uur vertrek startplaats
14:00 uur start Streetparade
15:30 uur einde Streetparade
16:00 uur vertrek richting De Biesbosch voor de picknick
20:00 uur Einde van de dag

Aanmelden kan middels het sturen van een e-mail naar algemeen@stichtingheartbeat.nl o.v.v. Toertocht Meet the Top.