TOPGOLF4DISABLED FUNDRAISE

Op zaterdag 4 september 2021 is op de exclusieve golfbaan The Dutch in Spijk een bijzonder fondsenwervend golftoernooi TopGolf4Disabled Fundraise gehouden voor Stichting BMVG (Bevordering Mindervaliden Golf) en Stichting Heartbeat. Ruim 120 deelnemers, verdeeld over 30 flights konden op de 18 holes genieten van vele versnaperingen, zoals een whiskyproeverij, sushi, wijnproeverijen, broodjes worst, heerlijke bonbons en cocktails. In de baan traden Michael Oomen en Delano Duncker op en op de hole van sponsor Aruba stonden carnaval danseressen en RaYo&Co met heerlijke Caribbean muziek.

De opbrengst van de dag is bestemd ter promotie van de mindervalide golfsport, om een breed maatschappelijk draagvlak te realiseren en om in 2023 op The Dutch een 4-daags Europees Kampioenschap te organiseren met een deelnemersveld van louter mindervalide internationale topgolfers.

Na afloop van het sportieve gedeelte werden de deelnemers op het terras verwend met optredens van Michael Oomen, Ingrid Simons, Delano Duncker, Bryan B en Frans Duijts. Overdag was er veel geboden op de veiling, maar in de avond deed de veilingmeester zijn uiterste best nog wat extra opbrengst voor het goede doel te realiseren. En dat dat gelukt is, bleek hij het overhandigen van de cheque met de uiteindelijke opbrengst van € 221.389,- aan Cees Hesseling, voorzitter BMVG en Björn Tannemaat, voorzitter Stichting Heartbeat.

Wat een prachtige dag met een geweldige opbrengst. Hartelijk dank aan alle deelnemers, sponsoren, artiesten en vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt!