VALENTIJN LOVESTREAM

Vanuit Van der Valk Hotel Utrecht komt op zondag 14 Februari LIVE “LOVE IS ON THE AIR“ gepresenteerd door de ForEverly Brothers, met een aantal verrassende gasten, die komen vertellen over “liefde” in de breedste zin des woords. De interviews zullen worden afgewisseld met liedjes. En er is een bijzondere onthulling.

Er zullen geweldige live optredens zijn van Karin Bloemen, Marco Bakker en Sandy Kandau en interviews met o.a. kunstenaar Michel Poort, die het thema Heartbeats met recht tot een kunst verheven heeft en Mary Borsato, waar liefde altijd centraal staat in haar bruidsmodezaak De Witte Markies. Ook te gast is Antje Monteiro, die net en prachtig boek heeft geschreven over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan.

Naast een spectaculaire middag zamelen we ook geld in voor Stichting Heartbeat om gezinnen met een jonge hartpatiënt ook liefde te kunnen geven middels een eendaagse activiteit of een vakantie in een van de HeartVilla’s in Otterlo en Winterberg. En u, als kijker, kan ook zomaar een reis winnen naar het prachtige vakantieappartement in Winterberg. Laat uw hart spreken en sponsor een hartje voor € 5,- via https://stichtingheartbeat.nl/hartjes  Onder alle gedoneerde hartjes wordt een vakantie verloot. En er zijn nog een aantal mooie verrassingen.

Steunt u ook de techniek en productie ondersteunen met een donatie voor het gratis mogelijk maken van deze Lovestream?

Alle informatie en doneren kan via https://valentijnlovestream.nl