VAN HERWIJNEN HEARTGOLF VOOR HEARTVILLA

Zon, veel zon, een prachtige golfbaan, spannende uitdagingen en heerlijke lekkernijen in de baan. Enkele van de ingredienten van een bijzonder geslaagde golfdag op de 18-holes golfbaan BurgGolf Wijchen. Al vroeg in de ochtend op donderdag 3 juli verzamelden de eerste deelnemers zich in het zonnetje op het terras voor Van Herwijnen HeartGolf 2014. Na het inslaan en een verkwikkende lunch was het om 12:30 uur tijd voor de start van de wedstrijd. Onderweg werden de gasten uitgedaagd een bal in een roeibootje te slaan en golfpro Maarten Slootmaekers te verslaan met een Beat The Pro. Golfpro Ronald van Meeteren verzorgde voor een aantal deelnemers een clinic. De deelnemers konden in de baan genieten van vers fruit, een heerlijke hamburger van de Big Green Egg en een wijnproeverij. Met een heerlijke haring en een champagne-Magnum ter verkoeling werd de dag voortgezet. Tijdens de borrel op het mooie terras van de golfbaan werden de scores doorgenomen en een ultieme poging gedaan de bal alsnog in het roeibootje te krijgen. 

Na een verfrissende douche verhuisde het gezelschap naar Kasteel Wijenburg in Echteld, waar een gastronomisch diner werd geserveerd en werden onder leiding van veilingmeester Johan Bladt een aantal veilingstukken geveild, waaronder een zeildag, beschikbaar gesteld door Skoda Muntstad, een exclusieve Rib Varen experience op de Noordzee, een schitterende parel-armband van Pure & Timeless en prachtige kunst-objecten. Aan het eind van de avond kon een trotse voorzitter de cheque van € 27550,- openbaar maken. Een prachtig resultaat. 

De golfwedstrijd werd gewonnen door een team van Heine & Van Oosten Accountant & Adviseurs, Bas Huiskes wist de pro te verslaan, de Neary werd gewonnen door Willem de Groot van UBN Uitzendburo, een van de deelnemers van Rapide Events won de Longest Drive bij de heren en Diana van Leeuwen de Longst Drive bij de dames. 

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers, deelnemers, hoofdsponsor ALH Van Herwijnen,  de holesponsoren BDU Media, Blygold, Cartel Living, Cirkel Facilitaire Dienstverlening, De Kroon Schoonmaak, Heine & Van Oosten Accountants en Adviseurs, Kaiser advocaten, Kasteel Wijenburg, Optimize Efficiency, Rapide Events, Stichting Bladt Charity, Traverse Adviesgroep, UBN Uitzendburo, Vivon en suppliers BurgGolf Wijchen, Pure & Timeless, Skoda Muntstad, Offshore RibRally 785, Olverre Wijn, Optiek van Es, Pitch & Putt Maurik, Betuwse Ballooning, Van der Valk Vianen, De Blank Mode, 2TIMES1 | JEWELS en Gejo Cycleworld.